The Journey - Album

Posted: oktober 2, 2016

In my heart - ny video

Jamen - så lav en video til mig...!

Nogenlunde sådan var ordlyden, da min datter sad og kedede sig. Ikke at jeg troede hun ville springe ud i det, men der blev jeg så klogere. I flere timer blev der tegnet, klippet og klistret for til sidst at skabe det færdige resultat.

Jeg synes det er blevet sjovt og anderledes - og bestemt fortjener at blive præsenteret for publikum... så hermed gjort 🙂

youtube-video-thumbnail
Subscribe to our YouTube Channel

Bag om sangen

Dette er alderspræsidenten på albummet – og skrevet i samarbejde med min gamle ven Brian Lauridsen tilbage i 1992, som jeg i mange år har spillet med i forskellige sammenhænge.

Sangen har stor betydning for mig, da den vækker mange minder både om vore store musikalske drømme som unge drenge – og den udvikling vi gennemgik. Selve sangen blev i sin tid udtaget til Se & Hør grandprix – ikke i sig selv mindeværdigt, men vi skulle bruge en korsangerinde, som senere hen gik hen og blev til min kone.

Her på albummet har jeg omskrevet sangen en anelse, og givet nummeret det countrypræg, som for mig gør, at den er blevet fuldendt.

News & Events

Følg med her på siden og bliv opdateret på alt omkring nye udgivelser, co-writings, koncerter og andre events

Arkiv