Max Vissing & Henrik Bank...
Sammen går de under navnet Bank & Røverne, som kan være skræmmende i sig selv, men hver især har de en barsk historie at fortælle

Klik på dén af røverne fra menuen du ønsker at studére nærmere... Det kan være barske sager - men dog ganske ufarligt - børn under 15 år bør dog kun se disse sider sammen med en voksen!

Det hele begyndte...

I 2005 blev de to som senere skulle blive berygtet som Bank & Røverne sat på fri fod, fra deres respektive musikalske orkestre. Og tilfældighederne gjorde at netop de to blev smedet sammen til denne efterspurgte duo. Historien er endnu ganske ny - men frygt ej - vi følger den tæt her på siden. Alt hvad vi ved er at de har tænkt sig at hærge over hele landet, hvor der bare så meget som lugter af festlige lejligheder. Bank & Røverne er nemlig på fri fod igen og 100% klar til at rykke ud med masser af god musik og underholdning til enhver lejlighed. Disko, 80’er, Grandprix, pop, country, 60’er - you name it - Røverne spiller de største hits fra både ind- og udland...!

Udover at være Danmarks nok bedste duo, med fokus på høj kvalitet og indleven i musikken, og med kæmpe erfaring i at give publikum en fantastisk oplevelse, ja så har Bank & Røverne faktisk intet at byde på. Følg alligevel Bank & Røverne på Facebook.

Udførlig historie

2005: Bank & Røverne starter
2006: Bank & Røverne fortsætter
2007: Bank & Røverne fortsætter ufortrødent
2008: Bank & Røverne tager lige ét år til
2009: Bankerne krakker på stribe - slemt - men nu går det lige så godt sååå.
2010: Bank & Røverne fortsætter nu med 5 år på bagen
2011: Max skifter udstødningsrør på volvoen, så vi tager et år mere
2012: Henrik synes vi skal tage et år mere, så det gør vi så.
2013: Tjah

Kontakt & Booking

Kontakt os på mail@henrikbank.dk eller ring 20251615