Capac anbefaler The Journey

Endnu engang har været så heldig at få anmeldt en udgivelse hos CAPAC. Denne gang er det en anmeldelse af The Journey, mit debutalbum der udkom i september 2016.

CAPAC var søde til også at anmelde min EP da den udkom tilbage i 2015. Også denne gang har de positive gloser været fremme omkring udgivelsen.

Lige et lille udpluk fra anmeldelsen af The Journey hér:

Banks sange er – som stiltraditionen foreskriver – meget popiørefaldende og mange af dem har et klart hitpotentiale for den lytterkreds, pladen henvender sig til. Og arrangementerne besidder den behagelighed og vellyd, som man kan forvente af en produktion med det hold musikere og den producer. Når pladen alligevel skiller sig ud fra amerikansk mainstream-pop-country, så er det selvfølgelig, fordi Bank er sangleverandøren og fremfører sangene med sin umiskendelige, lyse mandsstemme, der passer som fod i hose til sangenes tematik og musikalitet.

Læs selv hele anmeldelsen af The Journey her

Du er mere end velkommen til at lave din helt egen anmeldelse af The Journey. Du kan skrive hér på siden eller på facebook. På forhånd 1000 tak 🙂

Du er den bedste anmeldelse af The Journey

ENDNU engang må jeg også takke de mange, der indtil nu har valgt at investere i albummet. Det er fantastisk, hver eneste gang der er én der køber albummet - ikke så meget pga salget - men mest fordi det hver gang er en anerkendelse, af det arbejde jeg har lagt i projektet. Så jeg er dybt taknemmelig for al støtte og opbakning 🙂

Og også en kæmpe tak for at følge mig her på siden og på min Facebook side. Det er altid lidt sjovere at skrive - når det også bliver set af andre. Jeg vil derfor elske at læse jeres kommentarer enten her på siden eller på min Facebook side.

News & Events

Følg med her på siden og bliv opdateret på alt omkring nye udgivelser, co-writings, koncerter og andre events

Arkiv