CD 3dweb

Posted: september 1, 2016

Albumrelease The Journey

01.09.2016: Kan man sige at dette album har været 43 år undervejs – det kan man vel godt – det har jeg i hvert fald hermed gjort. Og er det en smule selvfed at udgive den på sin fødselsdag – tjah… måske – det har jeg i hvert fald også gjort :-).

Og hvorfor så det? – Tjoh. Det har været en musikalsk rejse, der har betydet så uendelig meget for mig – så jeg synes det var helt naturligt at også selve udgivelsesdatoen skulle kædes sammen med min person. Hold da kæft det lyder jo fuldstændig ego-agtigt det her… – og det er jo også bare en dato. Musikken har jo i min verden været ude lige siden den i sin tid blev skrevet – noget endda helt tilbage i 1992. Men alligevel har det bare været den her barnedrøm om at kunne udgive et samlet værk. Og kunne læne sig tilbage og sige – her gjorde jeg alt hvad jeg overhovedet kunne for at lave noget der er 100% mig – og 100% i orden.

Jeg har fra starten gået ind i dette projekt med den holdning, at det var min rejse – og ikke et forsøg på at præstere overfor andre end netop mig selv. Derfor lyder det måske også lidt højrøvet når jeg siger, at jeg er ligeglad hvad andre synes om albummet – for selvfølgelig er jeg ikke det – men det har bare været vigtigst, at jeg selv kunne stå inde for det endelige resultat!. Men det er selvfølgelig fedt, med de mange fantastiske tilbagemeldinger jeg har fået – det har bestemt også betydet, at rejsen ikke bare stopper hér… og tro mig, hver eneste tilbagemelding har rørt mig. Jeg havde slet ikke turde tro på sangene ville få den modtagelse, de rent faktisk har fået.

Jeg arbejder lige nu på at planlægge en tur rundt i Danmark og måske norden, hvor jeg håber at få lov at spille sangene live foran en masse mennesker. Og så skal der selvfølgelig også arbejdes på at kunne starte en ny rejse – med en masse ny musik – hvem ved!

Albummet er tilgængelig her på siden og fra 19.09.16 også på diverse streaming og downloadtjenester.

News & Events

Følg med her på siden og bliv opdateret på alt omkring nye udgivelser, co-writings, koncerter og andre events

Arkiv