Airplay på engelsk radio

Sommeren 2016 har været helt helt fantastisk med en masse air-play på de danske radiostationer. Både de lokale radiostationer til de store landsdækkende DR P4 og P5 har taget singlen “A good thing going on” til sig – og har givet sangen en helt fantastisk modtagelse. Jeg havde selvfølgelig håbet på at jeg skulle opleve at åbne radioen og høre mine sange – og nu kan jeg pludselig sætte kryds ved denne drøm.

Men indfrielse af drømme stopper ikke hér. Denne weekend lykkes det så at få airplay ikke mindre end 4 gange på Europas største country netradio, som har hovedsæde i England – CMR NASHVILLE. Ikke bare er singlen nu blevet spillet i det store udland, men jeg har erfaret at radiostationen har fået flere henvendelser, der har spurgt efter denne mystiske nye kunstner Mr. Henrik Bank 🙂

Jeg kan kun sige at jeg er mega stolt og beæret over dette – og håber bestemt at denne udvikling fortsætter 🙂

Samtidig glæder jeg mig til at kunne præsentere hele mit album her til september!

News & Events

Følg med her på siden og bliv opdateret på alt omkring nye udgivelser, co-writings, koncerter og andre events

Arkiv